Goede voornemens: afvallen

Share

Goede voornemens, daar deed ik nooit aan. Ben je mal. Doodsbenauwd om kuddegedrag te vertonen dat geen recht doet aan mijn unieke persoonlijkheid keek ik daar wel voor uit. Maar dit jaar doe ik mee: ik ga afvallen. Ja, ik zeg het hier maar publiekelijk, dat helpt wellicht. Dan kun je er niet meer onder uit zonder gezichtsverlies.
Het kan zo ook niet langer, ik moet kilo’s kwijt. Een paar. Nou ja, iets meer: 10.
Mijn gezond verstand is mijn kompas. Geen dieetgoeroe, geen handboek, geen voedingsleer of wie of wat dan ook. Mijn gezond verstand vertelt mij dat deze twee winterse salades gezond zijn voor mij. En mijn goede smaak vertelt mij dat ze ook goed smaken. Nou en of.


Zuurkoolsalade

Zuurkool is niet alleen lekker in een winterse stamppot, maar het is ook heel lekker als winterse salade. Zeker met de subtiele smaakjes van venkelzaad en verse dragon erdoorheen. Hier vind je het recept >>
Featured Zuurkoolsalade Marcel Maassen

Salade van regenboogwortels

Snel klaar, zeer gezond, het oogt schitterend en het smaakt heerlijk bovendien. Maken dus, deze wintersalade. Een aanrader voor iedereen die zijn goede voornemens nog niet heeft opgeborgen tot volgend jaar. Hier vind je het recept >>

Recept s Salade van regenboogwortels en champagne truffel dressing Marcel Maassen

Reacties

Reacties